-
- ارسالات
- 6
-
- پسندها
- 1
-
- دستآوردها
- 3
ممنونمجلد اولش عشق وحشی جلد دومم دنیای وحشی هورام وامیر هستن
ممنونمجلد اولش عشق وحشی جلد دومم دنیای وحشی هورام وامیر هستن
سلام.احتمالا رمان برای من بخون برای من بمون نیست؟؟سلام وقت بخیر من دنبال رمانی هستم که دختره مذهبه و محجبه با پسری ازدواج میکنه در غیاب پسره بعد میره خونه پسره و متوجه میشه اونجا استودیو هست و پسره خوانندس به اسم محمد میشه اسمشو بگین
به همین سادگیسلام یه رمان خواندم و دنبال اسمش میگردم
مذهبی بود
دختر دایی و پسر عمه بودن، دختره دانشجوی ریاضی بود و پسره تعمیرکار بود، باهم نامزد بودن اما پسره چون وضعیت مالی خوبی نداشت به دختره کم محلی میکرد ، یه وقتایی هم مردهشور خانه کار میکرد
پیداش کردی؟؟سلام دنبال یه رمانی ام که
دختره یکی از فامیلاش فک کنم پسر دایی اش بود میاد خواستگاریش چون فایمیل مادره بودن مادره اصرار میکنه که پسره خوبیه فک کنم اسمش حسام بود با این ازدواج کن ولی دختره اصلا راضی نیس برای پسره شرط های چرت و پرت میزاره مثل خریدن طلا و .... پسره از پس همش برمیاد دیگه بقیشو یادم نمیاد فقط میدونم بعدش پسره میره با یه دختر دیگ نامزد میکنه دختر نقش اصلی ام با برادر دختر جدید نامزد میکنه اسم پسره جدیده محمد بود بعد نامزدیش دختره میفهمه که عاشق پسره بوده خبر نداشته دیگ بهش میگه و اخرش بهم میرسن
لطفا اگه کسی میدونه بگه 😔
سلام یه رمانی بود که دختر عمو پسرعمو بودن ولی بقیه فکر میکردن خار برادرت اسم کاراکترش تپش و ایهان بود اسمس چیهبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس