ممنونم😍اسم رمان شروع از پایان هست
من همین پریروز بود که خوندمش😅
ممنونم😍اسم رمان شروع از پایان هست
من همین پریروز بود که خوندمش😅
سلام دنبال یه رمانی میگردم در مورد یه پسر که یه خواهر و برادر داره که خواهرش مریضه و به خاط همین تو یه کافه کار میکنه تو کافه با یه زن مسن آشنا میشه و اون زن بهش پیشنهاد کار کردن میده و میگه که بیاد عمارتش تا بگه کارش چیه و وقتی پسره میره عمارتش زنه مسن پیشنهاد ازدواج بهش میده و اونم با کلی وحشت قبول میکنه و زن از همون موقع زندانیش میکنه و فرداش ازدواج میکنن و به پسره پول میده و پسره پول به خوانوادش میده و طی زمانی متوجه میشه که زنه زن اول پدرشه که پدرش با ازواج با مادرش بهش خیانت کرده و اون الان انتقام بگیرهبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
سلام دنبال اسم رمانی هستم که اسم دختره باده شرقی هست و چند سال پیش از دست پدر خواندش فرار کرده ترکیه و اونجا مدل شده و برای پروژه ای برگشته ایران و عاشق صاحب شرکت میشها
شاید رمان زیتون باشه دقیق نمیدونمسلام دنبال اسم رمانی هستم که اسمش باده شرقی هست و چند سال پیش از دست پدر خوانده اش فرار میکنه میره ترکیه و اونجا مدل میشه و برای پروژه ای میاد ایران و دلباخته ی صاحب شرکت میشه
سلام وقت بخیر من دنبال رمانیم که دوتا مهندس معماری هستن که باهم لج هستن اسم پسر نمیدونم سپند یا سپنتا از زمان دانشگاه باهم لج بودن ولی عاشق هم میشنممنونم😍
سلام دوستان یه رمان بود دوتا برادر بودن با دوتا خواهر دوست میشن که انتقام کارهایی که پدر این دوتا دختر با مادرشون میکرد رو بگیرن در اخر هم عاشقشون میشن و ازدواج میکنندبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
تب داغ گناه بنظرمسلام دوستان یک رمان بود که دوتا برادر به خاطر انتقام با دوتا خواهر دوست میشن که در اخر عاشقشون میشن وازدواج میکنند ممنون میشم اسمشوبگید