• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

Hastina

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
یه رمانی هستش که دختره پرورشگاهی هستش و شوهرش جدا میشه بعد میره خونه یکی از اشناهاش بعد پسر اون اشناش از دخترعموی شوهرش خواستگاری میکنه یه قسمتش هم اونجاییه که دختره صورتشو نقاشی میکنه میره نمایش
میشه اسمشو بگید خیلی وقته که دنبالشم؟

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان

sogol

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
من چند سال پیش یه رنان خوندم اسم پسره رامتین بود و دختر یادم نیست ولی تو مهمونی بابای دختره اشنا شدن باباهاشون دوست بودن باهم و بعد دختره تو شرکت پسره کار میکنه کم کم عاشق هم میشن و برای یه کار میرن مشهد باهم بعد فکر کنم پسره با یه دختر دیگه قرار بوده ازدواج کنه بعداز یه مدت میاد پیش دختره باهم اوکی میشن ازدواج میکنن و پسره چشم سبز بوده و خانوادهاشون جفتشون پولدار بودن و فکر کنم نقشه کشی خونده بود دختره
یعنی واقعا هیچکس نمیدونه اینو ای بابا

badabsar

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
دنبال یه رمانی میگردم ممنون میشم اگه کمکم کنید.
رمان راجع به یه دختر ایرانیه که برای جاسوسی میفرستنش تو ارتش آلمان و اونجا از یه سرگرد آلمانی خوشش میاد و عاشق هم میشن.

Panah

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
میشه لطفا اینو پیدا کنین
یه رمان خوندم یه پسر دختر توی سن کم ازدواج میکنن بعد. دختره حامله میشه پسره هم میره خارج کشور برای تحصیل بعد برادر پسره دختره رو اذیت میکنه دختره فرار میکنه با بچه تو شکمش و میره شهر با برادر خودش زندگی میکنه چندسال میگذره و دختره دانشجو میشه همون شوهرشو میبینه که استاد دانشگاهشه
پسره خانوادش پولدار بودن توی روستا بودن فکر کنم

بیتی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام س رمان خوندم دختره باباش زندان بود مجبور شد برا ی مدت صیغه ریسش ب.پسره ی شرکت داشت خیلی موفق بود ولی خانواده اصلا دوسش نداشتن پدر و مادرش نمیذاشتن حتی بهشون بابا و مامآن .از بچگی تو ی ساختمون جدا ته باغ با دوتا مادربزرگش بزرگ شده بود.همش تحقیرش میکردن.اسم دختره ترانه بود پسرم ی اسم شبیه کیارش داشت ولی یادم نیست.
اسم رمانش جایی نرو هست

بیتی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام اسم رمان که فکر کنم اسم دختره ثنا هست یا رها
مشکل تنفسی داره اسم داره
اسم پسره هم ارمین هست
کسی اسمش رو میدونه

hanajon

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه زمانم که اسم شخصیت ها رو نمیدونم . یه دختره بود خیلی لوس و ناز بود که با پدرش زندگی میکرد بعد با یه پسر دوست میشه که پسره اینو به مهمونی و... می‌بره یشب توی یه مهمونی به دختره مزاحمت می‌کنه و فرداش می‌ره . دختره بعدش حامله میشه و می‌ره دارو بخره که س*ق*ط کنه تصادف می‌کنه یکی از پاهاش کوتاه میشه
عموی پسره که آدم مذهبی وقتی اینو میبینم میاد خواستگاریش و باهاش ازدواج می‌کنه .عمویش ی دختر کوچک هم داره
اسم این رمان کسی میدونه

melika23r

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام ی رمان هست که خانمه به عنوان پرستار اما در اصل برای انتقام وارد ی خونه ای میشه که صاحب خونه دوتا پسر داره ک در نهایت با یکی از پسر ها ک از خودش کوچیکتر هم هست ازدواج میکنه و خودش از ازدواج قبلی دختر داره و در فصل دوم ماجرای دختر این خانم هست که با برادر شوهر مادرش ازدواج میکنه

Sialisshophef

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
sialis-shop.in.ua — це
спеціалізований сайт,
який надає широкий асортимент медикаментів
для покращення інтимного життя. У нас ви знайдете
продукти від найкращих брендів, які допоможуть вам
покращити сексуальне здоров'я

Статьи

Переходи

sialis-shop - Дженерики в Украине
sialis-shop - Сиалис в Украине
sialis-shop - Дженерики в Украине
0_42e21

Zahra186

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
ی رمان بود که دختره بخاطر قلب مریض پدرش با پسری به اسم اریا ازدواج میکنه که اریا استادش هم هست بعد از اینکه پدره میمیره دختره میخواد ازش جدا بشه اما پسره نمیذاره بعد دختره ی دوست هم داشته به اسم رضوان که با برادر اریا یعنی دانیال ازدواج میکنه

بالا پایین