• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

sama126

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام لطفا اگه امکان داره اسم این رمان که میگم رو بهم یادآوری میکنید
یه دختر و پسر همسایه بودن پسر به دروغ خودش رو لات نشون میداد و کفتر باز بود ولی دختره یروز برای استخدام رفت و فهمید اصلا حتی اسم پسره بهادر هم نیست و یه رئیس شرکت و فرد با ادبیه اگه امکان داره اسمش رو بگید بهم ممنون میشم

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان

narges00

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام خلاصه رمان اینکه ی دختره سیبیلو توی دانشگاهه و بعد پسر همکلاسیش اون مسخره میکرده بعد مدتها پسره رو میدزدن و دختره تعقیبشون میکنه لطفا اسم رمان بهم بگید ممنون

maryam784359

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
من دنباله رمانی هستم که دختره معماره بعد استاد دانشگاه میشه،تو دانشگاه ی پسره هست که دوست دوران بچگیش بوده بعد دختره رو نشناخت چون خیلی وزن کم کرده بود...خونواده هاشون رفت و امد خانوادگی داشتن...ی جا مامان و بابای پسره تصادف میکنن دختره میره خونشون تا مراقب مامانه باشه...

maryam784359

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
من دنباله رمانی هستم که دختره معماره بعد استاد دانشگاه میشه،تو دانشگاه ی پسره هست که دوست دوران بچگیش بوده بعد دختره رو نشناخت چون خیلی وزن کم کرده بود...خونواده هاشون رفت و امد خانوادگی داشتن...ی جا مامان و بابای پسره تصادف میکنن دختره میره خونشون تا مراقب مامانه باشه...

maryam784359

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختر و پسر در دانشگاه بودند و پسره از دختره متنفر هست پسر میخاد بره خارج و رییس دانشگاه که پدر پسره هست پیشنهاد میده پسر و دختر باید تو کتابخانه دانشگاه کار کنند کسی اسمش را میدونه

maryam784359

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختر و پسر در دانشگاه بودند و پسره از دختره متنفر هست پسر میخاد بره خارج و رییس دانشگاه که پدر پسره هست پیشنهاد میده پسر و دختر باید تو کتابخانه دانشگاه کار کنند کسی اسمش را میدونه

Yas9094

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان میگردم خلاصه اش اینه
دختره پدر و مادرش مردند و با پدربزرگ و مادربزرگش زندگی میکنه و عمه پدرش
دانشجو هست و بعدا با استادش به هم علاقه مند می‌شوند
برادر استاد تو یه پرواز با پدربزرگ آشنا میشه و قرار میشه یه مدرسه یا درمانگاه خیریه تو یه جایی نزدیک مشهد برای پدربزرگ بسازند
دختره یه دایی داره که مقصر مرگ پدر و مادرش هست و دایی یه مریضی بد داره
ممنون میشم اسمش رو بگید
اسم شخصیت ها یادم نیست

هستی۹۹

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام ،من دنبال یه رمانی هستم که دختره و پسره تو دانشگاه همکلاسین و عاشق همن که قراره ازدواج کنن که پسره خیانت میکنه با دوست دختره یدفه ازدواج میکنه،دختره هم کلا نابود میشه و با عموی پسره آشنا میشه و بصورت قراردادی ازدواج میکنه ،لطفا کسی اسمش میدونه بگه ممنونم

هستی۹۹

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام ،من دنبال یه رمانی هستم که دختره و پسره تو دانشگاه همکلاسین و عاشق همن که قراره ازدواج کنن که پسره خیانت میکنه با دوست دختره یدفه ازدواج میکنه،دختره هم کلا نابود میشه و با عموی پسره آشنا میشه و بصورت قراردادی ازدواج میکنه ،لطفا کسی اسمش میدونه بگه ممنونم
کسی اسم این رمان رو نمیدونه ،خیلی دنبالشم

Elahe-13

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمان بودم که اسم دختره بهار بود و داداشش با. خواهر یه پسره که فکر کنم اسمش عماد سالاری بود رفته بود بعد این دختره یه پسرعمو داشت که نشون کرده اون بود اسمش هم نوید بود بعد دیگه میره با عماد ازدواج میکنه و تا همین جاشو خوندم اگه کسی اسم رمان را میدونه بگه لطفا

بالا پایین