سلام یه رمان بود به اسم هجرت عشق نویسندشم یه پیچک نامی بود الان هر چقدر دنبال رمانش میگردم تالارش رو پیدا نمیکنم. راهنمایی میکنید؟
این رمان به اتمام رسیده و شما میتونیدسلام یه رمان بود به اسم هجرت عشق نویسندشم یه پیچک نامی بود الان هر چقدر دنبال رمانش میگردم تالارش رو پیدا نمیکنم. راهنمایی میکنید؟
یعنی واقعن هیچکس نمیدونه من باید چیکار کنم؟🙍♀🤦♀️سلام من رمانم ب متروکه منتقل شده
چیکار کنم از متروکه بیاد بیرون؟؟
پارت بذاری فکر کنم درست بشهیعنی واقعن هیچکس نمیدونه من باید چیکار کنم؟
سلام من دنبال یه رمان هستم که یه دختره بخاطر قرض پدرش که زیر سفته هاشو خود دختر امضا کرده مجبور به کار کردن میشه میره پرستار سه تا بچه دوتا پسر و یه دختر کوچولو میشه اسم دختره دنیز واسم پدر بچه ها آریا و فوتبالیست هم هست
باید تو تاپیک درخواست بازگردانی درخواست بدید یا به @Sepideh Rezaei پیام بدید تا رمانتون رو برگردونند.یعنی واقعن هیچکس نمیدونه من باید چیکار کنم؟🙍♀🤦♀️
سلام رمان اسم رمان ویدیا هستشسلام یه رمانی هست چند وقت پیش خوندم اسم رمان و شخصیت هاش رو یادم نیست موضوعش این بود که دختره با یک ارباب ازدواج میکنه بعدش شب عروسیش خون نمیاد و فک میکنن دختره دوشیزه نیست و دختره رو طلاق میده ولی در عمارت نگهش میدارن طی یک اتفاق با برادر شوهرش ازدواج می کنن ولی پسره بهش بی اهمیت بوده و پسره ناتوانی ج*ن*س*ی داشته و دختره رو در یک مهمونی قمار میکنه ه یک مرده هندی اون مرد دختره رو معروف میکنه و کمکش میکنه دختره به ایران میاد و انتقام میگیره