-
- ارسالات
- 2
-
- پسندها
- 1
-
- دستآوردها
- 3
وااااقعا ممنونم خیلییی ممنون من خیلی وقته دنبال این رمانم بخاطر علاقه زیادم چندین بارخوندم ولی اسمش و یادم رفت ممنونم🙏🏻🙏🏻کابوس یک روزه بود فکر کنم
وااااقعا ممنونم خیلییی ممنون من خیلی وقته دنبال این رمانم بخاطر علاقه زیادم چندین بارخوندم ولی اسمش و یادم رفت ممنونم🙏🏻🙏🏻کابوس یک روزه بود فکر کنم
اسمش جرات یا حقیقت هستاسم این رمان چیه؟!
دختر که با دوستاش میره خیاطی واونجا پسره اونو میبینه فکر میکنه عشق قدیمیشه از بس ک شبیه هم بودن ...بعد پسر بعد از فرار کردن عشقش توی آرایشگاه روز عروسیش حالت عصبی بهش دست داده و دوستش ک روانشناسه داره درمانش میکنه
دختره هم برای درمان بهشون کمک میکنه
پسره خودشم روانشناسه ک آخرشم باهم ازدواج میکنن
تو همون خونه ای ک متروکه بود و موقع جرعت و حقیقت دختره رو میفرستن داخلش ..باهم بعد ازدواج اونجا زندگی میکنن
خواهش میکنموااااقعا ممنونم خیلییی ممنون من خیلی وقته دنبال این رمانم بخاطر علاقه زیادم چندین بارخوندم ولی اسمش و یادم رفت ممنونم🙏🏻🙏🏻
رمان شهربازیمن دنبال یه رمان می گردم که در مورد یک دختر هستش که خیلی خجالتی و کمرو هست و با خانوادش رابطه زیاد خوبی نداره چون بچه ی ناخواسته بوده دو تا برادر داره در رشته ریاضی تحصیل میکنه و نقش اصلی مرد هم که دوست برادرش هست ازش سواستفاده میکنه و فریبش می ده برای همین از ایران میره
یه رمان بود دختره با برادرش زندگی میکرد و پدر و مادرشون فوت شده بودن اسم برادره هم شهاب بود فکر کنم،جفتشون چشمای سبز رنگی داشتنبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس