• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

لیلی_۷۵

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام.من دنبال یه رمانم که خیلی وقت پیش خوندم.اسمشو یادم رفته.دختره تو خونه فال قهوه میگرفت بعد یه روز واسه یه خانمی فال قهوه میگیره و اون خانم یع اطلاعاتی راجب پسرش لو میده جلوی این دختره.بعد این دختره میفهمه پسره پولداره و میره پیداش میکنه که پسره رو عاشق خودش کنه.اسمش و هر کاری میکنم یادم نمیاد لطفا اگه میدونین بگین.فک کنم پسره تو رمان رستوران داشت

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

لیلی_۷۵

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس

بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس

لیلی_۷۵

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
نکات مهم:
سپاس
سلام.من دنبال یه رمانم که خیلی وقت پیش خوندم.اسمشو یادم رفته.دختره تو خونه فال قهوه میگرفت بعد یه روز واسه یه خانمی فال قهوه میگیره و اون خانم یع اطلاعاتی راجب پسرش لو میده جلوی این دختره.بعد این دختره میفهمه پسره پولداره و میره پیداش میکنه که پسره رو عاشق خودش کنه.اسمش و هر کاری میکنم یادم...

Sahar_samani04

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام اگه اسم این رمان بدونید یه دنیا ممنونتم میشم
من یه رمان خوندم که یه دختر براش خاستگار میاد اینم ازش خوشش میاد و قبول میکنه بعد شب عروسی بنا به دلایلی شوهرش دختررو پس میزنه و اونو شکنجه میده و طلاقش میده برادر شوهرش با دختره رو عقد میکنه و یروز تو قمار خونه سر شرط‌بندی دختررو میبازه به یه مرد هندی و هندیه دختر رو میبره به خونه خودش که تو هنده و خیلی با دختره خوب رفتار میکنه چون دختره شبیه عشق سابق مرد هندی هست. دختر اونجا شروع میکنه به بوکسوری و ماهر میشه و یه روز که داشت با مربیش کار می‌کرد آتیش سوزی میشه و دختره صورتش میسوزه و با کمک مرد هندی جراحی پلاستیک میکنه و به این فکر میوفته برگرده ایران و از شوهرش انتقام بگیره. وقتی برمیگرده میفهمه برادرشوهرش که باهاش ازدواج کرده بود بعد اینکه شرط‌بندی باخت یه اتفاقی واسش میوفته که فراموشی میگیره .دختره هم دلش به رحم میاد و بهش کمک میکنه گذشته یادش بیاد و بعد با خوشی باهم زندگی میکنن

ainaz. z

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
یه رمان خوندم که دختره سر جلسه امتحان با دختر عموش بود فک کنم نشسته بودن که دوتا پسر اونور نشسته بودن دختره بهشون تقلب میرسونه فک کنم برادر بودن امیر و اریا بعد دختر عاشق پسره میشه پدر پسره یه معشوقه داره پسره برای انتقام از باباش با معشوقه پدرش رابطه داره دخترم میاد میبینه بابای پسرم سکته میکنه دخترم حاملس

کسی اسم این رمانو میدونه🙂

سها

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام میشه رمان هایی که دختره خانوادشو گم کرده و بعد خانوادش یا خودش خانوادش رو پیدا میکنه معرفی کنید

یا میشه رمان هایی که دختره پیشه خانواده ایی زندگی میکنه ک خانوادش نیستو وقتی میفهمه بره دنبال خانوادش

مرسییییییی

نازی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
2
دست‌آوردها
1
دختره عاشقه پسری به نام امید اس

_Fafa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دوستان😊
من چند سال پیش این رمان رو خوندم که دختره با یه پسری به اجبار ازدواج میکنه.
با اینکه دختر آزادی هست، اما به صورت فرمالیته با چادر جلوی پسره ظاهر میشه تا صورتش رو نبینه.
تا اینکه پسر به مهمونی دعوت میشه که دختره هم از طرف کس دیگه ای به همون مهمونی دعوته.
وقتی همدیگرو میبینن، دختره اونو میشناسه اما پسره بدون اینکه اطلاع داشته باشه اون کیه، ازش خوشش میاد.
یه روز اتفاقی چادرشاز سرش میکشه و پسره صورتش رو میبینه.
متاسفانه بقیه داستان یادم نیست فقط فکر کنم که اسم دختره نفس بود.
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید
طلایه

_Fafa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمانی میکردم که پسره به خاطر انتقام اینکه خواهرش خودکشی می‌کنه و تو لحظه آخر مرگش اسم عموی دختره رو میگه و پسره اونو ( عموی دختره ) مقصر می‌دونه در حالی که اینجوری نبوده به دختره نزدیک میشه و دختره رو عاشق خودش می‌کنه و ازش سواستفاده می‌کنه بعد ولش می‌کنه دختره حامله میشه و فکر میکنم قبل رفتنش همه واقعیت رو برای پسره روشن می‌کنه که عموش مقصر نبوده و برای ادامه تحصیل می‌ره خارج و بچش رو به دنیا میاره بعد که برمیگرده دوباره پسره رو میبینه و بعد ماجراهایی در آخر با هم دیگه ازدواج میکنن اسم پسره یه چیزی تو مایه های کیان بود فکر میکنم و اینکه دختره رو شاهزاده خانم صدا میکرد
کسی اسم این رمان رو میدونه ؟
ابشار

_Fafa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0