• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

_Fafa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
یه رمان بود که توی این رمان تلویزیون یه مسابقه نشون میده هرکی شرکت کنه و اونو ببره پول بهش میدن و میتونه خود صاحب اون مسابقه رو به دست بیاره دخترایی هم که شرکت میکنند هرکدوم مال یه کشورن
رمان مسابقه عاشقم باش

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

_Fafa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
مسابقه عاشقم باش

_Fafa

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمان راجب دختری بود که عاشق پسرخاله نمیدونم پسر داییش شده بود وهمو دوست داشتن خانواده هاشون گفتن بهشون شما خواهر رو برادرین و پسره رو مجبور کردن ازدواج کنه دختره راجب خانواده اش هیچی نمیدونه چندوقت بعد یه مهندس میاد که میخواد رو گول بزنه ولی عاشق هم میشن پسره عقیم بوده
فک میکنم اسم شخصیتاشم نارین و اهورا
نارین و پاشا اینا بود اسم پسره یادم نیست اگه بگین ممنون میشم خیلی وقته دارم دنبالش میگردم

hastia:)

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقت بخیر من چند ماهی هست ک دنبال رمانی هستم ک قبلا خوندم اما اسمش یادم نمیاد رمان درباره دختر و مسری بود ک پسرع خونه ی ی فامیلی وقتی داشتن فیلم هایی خانوادگی اونا رو نگاه میکردن عاشق دختر داخل فیلم میشع اما چون ایران نبودن و خارج زندگی میکردن ی نفر رو میزارع تا از دخترع عکس بگیره و براش بفرستع بعد از چند سال میاد و از دخترع خاستگاری میکنه اما دختره قبول نمیکنه و فرار میکنه و ...

2Maria

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
یه رمان خونده بودم دختر ه کسی که دوست داشت با یکی دیگه ازدواج می کنه دختره دکتر و اونجا با یه دکتر آشنای می شه یه سال دنبالشم پیدا نمی کنم کسی می دونه بگه ممنون میشم

سحر محمدی

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
15
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام ببخشید من چند وقت پیش یه رمان خوندم موضوعش درمورد یه دختری بود که با خواهر ش زندگی می‌کرد که فقط ازمادر یکی بودن پدر خواهرش معتاد بودو دختره مربی موسیقی اگه اشتباه نکنم ویولون بود واین دختره یه قیم داشت که مادر بزرگش اونو سپرده بود به اون پسره اما دختره با خواهرش جدا از اون زندگی میکردن دختره بی حجاب بود پسره مومن و عاشق این دختره ولی دختره خبر نداره برحسب اتفاق هایی مجبوره بره خونه پسره زندگی کنه که باهم شیراز میرن مجبور به صیغه میشه دختره کم کم داره عاشقش میشه که عمع عای پسره هم میا ن شیراز اون دوتا رو که باهم میبین شک میکنن و درصدد این میشن که اون هارو از هر طریقی ازهم دور کنن... به صورت خلاصه گفتم میخواستم بدونم اسم رمان رو میدونید یا میتونید برام اسمشو پیدا کنید

حسنا

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
5
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام یه رمانی هست ک دختره عاشق چشمای پسره تو نقاشی میشه بعدش میره کیش اونجا پسره رو میبینه و عشقش زیاد میشه اماچون پسره یکم بده عشقش قبول نمیکنه با یکی دیگ ازدواج میکنه اما هر دردی که دختره میشکه پسره متوجه میشه مادر پدرشونم تو گذشته قرار بوده باهم ازدواج کنند به خاطر همین نتونستن باهمازدواجکنن تروخدا اگ میدونید بگید 😭😭😭😭

ŠHÂHŽÂĐÊH

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
8
پسندها
1
دست‌آوردها
3
این نیست رمان شاهزاده هست

ŠHÂHŽÂĐÊH

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
8
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام من دنبال یه رمانی میکردم که پسره به خاطر انتقام اینکه خواهرش خودکشی می‌کنه و تو لحظه آخر مرگش اسم عموی دختره رو میگه و پسره اونو ( عموی دختره ) مقصر می‌دونه در حالی که اینجوری نبوده به دختره نزدیک میشه و دختره رو عاشق خودش می‌کنه و ازش سواستفاده می‌کنه بعد ولش می‌کنه دختره حامله میشه و فکر میکنم قبل رفتنش همه واقعیت رو برای پسره روشن می‌کنه که عموش مقصر نبوده و برای ادامه تحصیل می‌ره خارج و بچش رو به دنیا میاره بعد که برمیگرده دوباره پسره رو میبینه و بعد ماجراهایی در آخر با هم دیگه ازدواج میکنن اسم پسره یه چیزی تو مایه های کیان بود فکر میکنم و اینکه دختره رو شاهزاده خانم صدا میکرد
کسی اسم این رمان رو میدونه ؟
رمان شاهزاده اسم دختره ابشار بودفکر کنم

2Maria

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
یه سال دنبال این ر مانم پیدا نمیکنم پسری که دختر دوستش داره می‌ره با بهترین دوستش ازدواج می‌کنه دختر دکتره ببخشید تاهمینجاش رو یادم مونده بود لطفا کسی خونده میشه بگه

بالا پایین