• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

Moh

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
1
دست‌آوردها
3
سلام من قبلا یه رمان خونده بودم یه دختری بود که توی یه شرکت کار میکرد،بخاطراشنایی که داشت به اجبار خودش تو شرکت استخدام شده بود و تو انباری کار میکرد.یه مدت بعد یه پسری میاد پیش دختره برای کار آموزی و آشنایی با شرکت که در اصل کارش چیز دیگه ای بوده و قرار بوده اختلاس و کلاهبرداری اون شرکت رو فاش کنه اسم رمان چی بود؟

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

Acalbeigi

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من دنبال یه رمان تخیلیم
درمورد یه دختر با چشمای بنفشه که تو یه سفر علمی از طرف دانشگاه هواپیماش سقوط میکنه دختر وارد یه سرزمین ناشناخته میشه اول مردمش نمیفهمن غریبست اما بعد متوجه میشن و میخوان نابودش کنن اونم فرار میکنه تو یه جنگل طلسم شده که یه روح سرگردون اونجا بوده
روحه یه پسره بوده که طلسم شده
یه جاشم یادمه برای باطل کردن طلسم جنگل دنبال یه اژدها میره تو راه یه دزد دریایی بهش کمک میکنه اون اژدهاهم یه پسره طلسم شده بوده که عاشق دختره میشه بخاطرش جونشو ازدست میده
دختره خودش عاشق اون روحه طلسم شده جنگل بوده
داستان یه جادوگر بدجنسم داشته که اون روحه بخاطر طرد شدن از سرزمین باهاش همدست بوده اما پشیمون میشه به دختر کمک میکنه برگرده دنیای خودش
دختره راضی نبوده اما برمیگرده
تویه جاده که با دوستش داشته میرفته متوجه یه شهر عجیب میشن برای استراحت میرن اونجا که دختر اونجا همون دزد دریایو میبینه متوجه میشه اون سرزمین ناشناخته همینجا رو زمین بوده
دنبال پسره میگرده که بهش میگن پسره بعد رفتنش تبدیل به یه گردباد شده و تو جنگل سرگردونه میره دنبالش مردم شهر میخواستن از طریق اون پسرو پیدا کنن نابودش کنن دیگه نمیدونم چی میشه ولی آخرش طلسم باطل میشه این دوتام باهم ازدواج میکنم :)
خیلی دنبالش گشتم لطف میکنین اگه میدونین اسمشو کمک کنین :)
دنیای رازمینا

Acalbeigi

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمان میگردم اسمشو یادم نیست قبلا خوندم داستانشم دقیق یادم‌نیست ولی اینجوری بود که دختره و پسره فک‌کنم عقد میکنن ولی یک اتفاقایب میوفته ک‌جدا میشن و دختره حانله بوده ولی به پسره نگفته و بعد جداییشون دختره دنبال خونه میگرده که با یک پسره اشنا میشه و اون پسره خیلی کمکش میکنه بعد چند سال که همو میبینن پسره نمیدونه اون بچه خودشه و دختره رو ک با پسره میبینه که خیلی هواشو داره خیلی بهش سخت میگیره
میدونید اسمش چیه؟

Acalbeigi

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دنبال یه رمان میگردم اسمشو یادم نیست قبلا خوندم داستانشم دقیق یادم‌نیست ولی اینجوری بود که دختره و پسره فک‌کنم عقد میکنن ولی یک اتفاقایب میوفته ک‌جدا میشن و دختره حانله بوده ولی به پسره نگفته و بعد جداییشون دختره دنبال خونه میگرده که با یک پسره اشنا میشه و اون پسره خیلی کمکش میکنه بعد چند سال که همو میبینن پسره نمیدونه اون بچه خودشه و دختره رو ک با پسره میبینه که خیلی هواشو داره خیلی بهش سخت میگیره
میدونید اسمش چیه؟

Acalbeigi

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام
دنبال یه رمانیم که توش پسره به ظاهر دیوونه بود و توی تیمارستان بستریش کرده بودن اسمشم مهراب بود ، خانوادشو توی تصادف از دست داده بود و برادر دوقلوشم گم شده بود بعد یه دختره میاد پرستار این پسره میشه فک کنم اسم دختره عرفانه بود و یه خواهر دوقلو هم داشت و بقیش یادم نیست ، لطفا اسمشو بگین بهم ممنونdiv::an:exs!#
رمان مجنون

مهکامه

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام

من چند سال پیش یک رمان چاپ شده خوندم

اما اسم این کتاب یادم نمیاد

خلاصه ای از داستان به این صورت هستش که:

داستان از یک پرونده تصادف در خارج ایران شروع میشه و برای روشن شدن ماجرا سراغ دفتر خاطرات اون دختر میرن که در ایران با نامادری پیر و مهربونش زندگی می کرد و دانشجو بود هر چند وقت یک بار هم پیش مادر خودش که ازدواج مجدد کرده بود میرفت شوهر مادرش آدم هوسرانی بود

از طرف مادر خودش زیاد مهرو محبتی نصیبش نمیشد

در همین حین با پسری که در همسایگی نامادریش زندگی میکرد و خانواده پر جمعیتی داشت ازدواج می کنه طی یک ماجراهایی در حالی که باردار بود اما شوهرش بی اطلاع بود به صورت قاچاقی از ایران خارج میشه

بعد از چندسال مادرش به همراه ناپدری برای درمان پیش دختر میره که به صورت عمد تصادف می کنه و....

این رمان روایتی از دوران شاه هستش

ممنون میشم اگر کسی اسم رمان بگه

plmplm

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
من یه رمانی خوندم که دختره که از خانواده ی تقریبا پولداری بوده و پدر و مادرش خارج از کشور زندگی میکردن و دختره با برادرش و خدمتکارشون زندگی میکنه
دختره تصمیم میگیره بره سرکار که عموش تو یه شرکت معماری که دوستش تو اون کار میکرده برای دختره کار پیدا میکنه
دختره قبل از اینکه وارد شرکت بشه با رییس اون شرکت که فردی مغرور و جذاب و خوشتیپ بوده تصادف میکنه
و بعد از اینکه برای مصاحبه میره میفهمه اون طرف رییس شرکته شوکه میشه
و بنا به دلایلی با رییس شرکتش رفت و آمد خانوادگی پیدا میکنن و عاشق هم میشن
ولی خانواده ی پسره مخالفت میکنه چون پسره باید با دختر عموش ازدواج میکرده
یه روز مادر پسره با دختره قرار میزاره بهش میگه که همسر من گفته باید پسره با دختر عموش ازدواج و بعد من عملم رو انجام میدم و به خاطر همین بهش میگه لطفا از زندگی پسر من برو بیرون
دختره چند هفته ای با پسره قهر میکنه و بعد از یه روز با پسره قرار میزاره و رابطشون رو بهم میزنن
و دختره به خاطر همین که افسرده شده بوده میره پیش پدر و مادرش و بعد از چند سال برمیگرده و دوباره میره به یه شرکتی که توش کار کنه و او نشرکت یه قراردادی با یه شرکت دیگه میبنده تا باهم یه پروژه رو راه اندازی کنن که شرکت مقابل میشه عشق دختره

MPk

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من قبلا یه رمان خونده بودم یه دختری بود که توی یه شرکت کار میکرد،بخاطراشنایی که داشت به اجبار خودش تو شرکت استخدام شده بود و تو انباری کار میکرد.یه مدت بعد یه پسری میاد پیش دختره برای کار آموزی و آشنایی با شرکت که در اصل کارش چیز دیگه ای بوده و قرار بوده اختلاس و کلاهبرداری اون شرکت رو فاش کنه اسم رمان چی بود؟
بن بست بهشت

Salma

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
12
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام من دنبال یک رمان هستم که دختر قصه بخاطر اختلاف عقیدتی که با پدرش داره از ایران میره و در شرکتی مشغول به کار میشه چند سالی میگذره که برای کارهای شرکت مجبور میشه بیاد ایران. در ایران یک پسر هست که با ازدواج با دختر منافعی بدست میاره دختر هم میخواد سرپرستی یک پسر بچه رو قبول کنه ولی چون مجرده نمیتونه و این دو تصمیم میگیرن بصورت قراردادی ازدواج کنن. مدتی میگذره که دختر علت اصلی پسر رو برای ازدواج میفهمه و همین باعث جداییشون میشه ولی نهایتا دوباره پیش هم برمیگردن.
ممنون میشم اگر اسمش رو میدونید بگید.

Shaun

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
من دنبال رمانی میگردم که پسره مادرش رو از دست داده و با دوستش تو گلفروشی کار میکنند
اوضاع شون که بد میشه دوستش به کار خلاف رو میاره و پسره میره یک شهر دیگه
پدرش هم بعد چند سال از خارج برمیگرده اسم باباش هم فکر کنم سیاوشه با وجود مخالفت خانواده اش پسرش رو پیدا میکنع میاره پیش خودش !
اسمشو میدونید ؟!

بالا پایین