• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

Shaun

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام
من دنبال رمانی هستم که پسره مادرشو ازدست داده و با دوستش تو مغازه گلفروشی کار میکنه و باهم هم زندگی میکنن
اوضاعشون که بد میشه دوست پسره به کار خلاف رو میاره و پسر هم میره شهر دیگه
اونجا پدرشو که از خارج برگشته رو پیدا میکنه و باهم زندگی میکنن و فکر کنم با دختری به اسم ارام ازدواج میکنه اسم پدرشم سیاوشه !

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

en30eh2000

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
12
پسندها
7
دست‌آوردها
3
سلام. یه رمان بود دختره دانشجوی شهر دیگه ای بود. به صورت مخفیانه با یه پسر دوس بود. پسره از یه شهر دیگه میومد خونه ی دختره.
پسره تحصیلات بالا نداشت اما موفق بود.
ولی کسی تحویلش نمیگرفت چون خانواده ش همه با تحصیلات بودن.
پسره خیلی سره دختره غیرتی بود.
فکرکنم دختره دکتر یا پرستار بود.
دوست خانوادگی بودن انگار.
اولش هم اینجوری شروع میشد که دختره میره خونه یهو دوس پسرش رو توی خونه ش میبینه
عشق یوسف هست فکر کنم

Mahsa0__0

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام رمان درمورد دختری هسته که خان زاده عاشق اون میشه اما دختر علاقه ای به اون نداره وتفاوت سنی شون زیاده برای همین اون دختر شب فرار میکنه و توسط راهزنا دزدیده میشه لطفا اسم رمان و میدونین بگین ممنون

چکاوک

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
9
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمان در

رمانی درباره یه پسر که برادر دوقلو داره و برعکس برادرش که شیطونه، ارومه. پدرش وقتی فکر کنم ۱۰ سالشون بود با یه خانم که دختر کوچک تر از اون ها داشته ازدواج می کنه. برادر پسره هم مخالف ازدواج پدرش بوده.در اخر رمان هم پسره با اون دختر که خواهر ناتنی اش محسوب می شه ازدواج میکنه.
اگر کسی اسم رمان رو میدونه لطفا بگه.
چی شد پیدا نکردین؟

en30eh2000

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
12
پسندها
7
دست‌آوردها
3
بگید تروخدا خیلی رمان قشنگیه 😢
رمان تقاص هست فکر کنم

افق

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دوستان😊
من چند سال پیش این رمان رو خوندم که دختره با یه پسری به اجبار ازدواج میکنه.
با اینکه دختر آزادی هست، اما به صورت فرمالیته با چادر جلوی پسره ظاهر میشه تا صورتش رو نبینه.
تا اینکه پسر به مهمونی دعوت میشه که دختره هم از طرف کس دیگه ای به همون مهمونی دعوته.
وقتی همدیگرو میبینن، دختره اونو میشناسه اما پسره بدون اینکه اطلاع داشته باشه اون کیه، ازش خوشش میاد.
یه روز اتفاقی چادرشاز سرش میکشه و پسره صورتش رو میبینه.
متاسفانه بقیه داستان یادم نیست فقط فکر کنم که اسم دختره نفس بود.
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید
رمان طلاییه

افق

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام منچندسال پیش رمانی خوندم اسمش یادم نیست کتاب چاپی بوددختره پسرهمسایشون اسمش حسامه میادخواستگاریش دختره جواب ردمیده دختره وبرادرزادش به پسره میگن لنگ درازبرادردختره وبرادرپسره باهم دوستن وچون مخالف حکومت انزمون بودن میرن آلمان اسماشونم نظام وسیروسه وبرای دیدن خونوادهاشون میان ترکیه خوانواده هردوشونم میان که دراین بین برادرپسره ازدختره خوشش میادوازدواج میکنن اسم دختره فکرکنم ماراله کمک کنید

افق

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام تورمان دختری به اسم مارال پسرهمسایشون حسام که بهش میگفتن لنگ درازهمسایه میادخواستگاریش جواب منفی میده بعدبرادرپسره وبرادردختره باحکومت آنزمان مخالف بودن ورفتن آلمان برای دیدن خوانوادشون میان ترکیه وخونوادهاشون هم میان وبعدبرادرپسره ودختره عاشق میشن وازدواج میکنن اسم رمانوبگیدلطفارمان هم چاپی بودممنون

Fatemeh khander

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
2
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من چندسال پیش یه رمان خوندم که دختره عاشق دوست برادرش میشه و دوست برادرش طلا فروشی داشت و یه داداش دوقلو هم داشتش و پدر دختره با ازدواجشون اول مخالفت کرد ولی بعد که داشتن به هم می رسیدن دختره جلوی مغازه ی طلا فروشی دوست برادرش تصادف میکنه و میره کما و دکترا میگن دیگه بهش امیدی نیستش به خاطر همین دوست برادرش میبرش خارج از کشور و اونجا دختره بهوش می یادش ولی حافظش رو از دست داده و دوست برادرش دختره رو گم میکنه و دختره رو یه خانواده ایی که اونجا زندگی میکردن و ایرانی هم بودن پیدا میکنن و....... اگه کسی اسم این رمان رو میدونه لطفا بگید مرسی

Hastii

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام خسته نباشید دنبال یه رمان بودم که اسم دختره سوگند بود بعد استاد دانشگاه بود انگار قبلا نامزد کرده بود نامزدشم خلافکار بود بعد یه پسره که پلیس بود به عنوان یه شاگرد وارد کلاس این دختره میشه تا از طریق اون بتونن نامزدشو گیر بیارن بعد ها عاشق دختره میشه دختره فراموشی میگیره وای اخر به هم میرسن ممنون میشم اگه پیداش کنید

بالا پایین