-
- ارسالات
- 1
-
- پسندها
- 0
-
- دستآوردها
- 1
رمانی که رادین بخاطر انتقام از بابای نفس یعنی هوشنگ نفسو میدزده وکاوه رفیق رادین عاشق خواهر نفس میشه
کسی نفهمید این چه رمانیه ؟!سلام
من یه رمان چند سال پیش خوندم
داستان یه دختره اس که دوست پسر خواهرشو چون پولدار بوده عاشق خودش میکنه . پسره هم شب عروسیش با دختره میمیره . فک کنم اوردوز میکنه . بعد شرکت جواهرات پسره میرسه به دختره ...
دخترم فک کنم علاوه بر شرکت جواهراته کارای معماری هم انجام میداد خودش
توروخدا برام پیدا کنید 😢😢 یک ساله دنبالشمسلام ببخشید من چند وقت پیش یه رمان خوندم موضوعش درمورد یه دختری بود که با خواهر ش زندگی میکرد که فقط ازمادر یکی بودن پدر خواهرش معتاد بودو دختره مربی موسیقی اگه اشتباه نکنم ویولون بود واین دختره یه قیم داشت که مادر بزرگش اونو سپرده بود به اون پسره اما دختره با خواهرش جدا از اون زندگی میکردن دختره بی حجاب بود پسره مومن و عاشق این دختره ولی دختره خبر نداره برحسب اتفاق هایی مجبوره بره خونه پسره زندگی کنه که باهم شیراز میرن مجبور به صیغه میشه دختره کم کم داره عاشقش میشه که عمع عای پسره هم میا ن شیراز اون دوتا رو که باهم میبین شک میکنن و درصدد این میشن که اون هارو از هر طریقی ازهم دور کنن... به صورت خلاصه گفتم میخواستم بدونم اسم رمان رو میدونید یا میتونید برام اسمشو پیدا کنید
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
بسم ایزد لایزال
سلام
نکات مهم:
سپاسرمان اینطوری بود که یه دختری هست که یه بار میره تو یه خونه به بچه یکی زبان یاد بده چون دارن میرن بعد عموی پسره عاشق این دختره میشه بعد از اونور داستان این دختره پسر عمویش فک کنم اسمش کیان بود عاشقشه بعد دختره به بردار غیرتی داره که یه بار اسید میرزه روش با موتور که خانوادش فکر میکنن کار کیانه ولی بعدا معلوم میشه کار برادرس بعد اینکه معلوم میشه این دختره بچه ناتنیه و این برادره عاشق این شده بعد اینکه پسر بچه هه که بهش زبان میرفت یاد بده با پدرش تصادف فکر کنم میکنن که پسر بچه تو اون سانحه کور میشه کسی اسم این رمان رو میدونه
رفته رمان اینطوری بود که یه دختری هست که یه بار میره تو یه خونه به بچه یکی زبان یاد بده چون دارن میرن بعد عموی پسره عاشق این دختره میشه بعد از اونور داستان این دختره پسر عمویش فک کنم اسمش کیان بود عاشقشه بعد دختره به بردار غیرتی داره که یه بار اسید میرزه روش با موتور که خانوادش فکر میکنن کار کیانه ولی بعدا معلوم میشه کار برادرس بعد اینکه معلوم میشه این دختره بچه ناتنیه و این برادره عاشق این شده بعد اینکه پسر بچه هه که بهش زبان میرفت یاد بده با پدرش تصادف فکر کنم میکنن که پسر بچه تو اون سانحه کور میشه کسی اسم این رمان رو میدونهبسم ایزد لایزال
سلام
نکات مهم:
سپاس