• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

Zzzzzzzs

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یه رمان خونده بودم الان اسمش و فراموش کردم

داستاندختری که پدر و مادرش توی تصادف میمیرن بعد پیش خانواده عموش زندگی میکنه پسرعموش عاشقش شده و عموش ازش خواستکاری میکنه

دختره چون فکر میکنه که به عموش مدیونه خواستگاری پسرعمو رو قبول میکنه اما براش شرط میزاره و میگه فقط تو خونه با هم همخونه هستیم

بعد ازدواج میکنن و کم کم عاشق پسره میشه

دایی دختره هم با دخترعموش ازدواج میکنه

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

Yamen

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
رمان اینطوری بود که یه دختری هست که یه بار می‌ره تو یه خونه به بچه یکی زبان یاد بده چون دارن میرن بعد عموی پسره عاشق این دختره میشه بعد از اونور داستان این دختره پسر عمویش فک کنم اسمش کیان بود عاشقشه بعد دختره به بردار غیرتی داره که یه بار اسید میرزه روش با موتور که خانوادش فکر میکنن کار کیانه ولی بعدا معلوم میشه کار برادرس بعد اینکه معلوم میشه این دختره بچه ناتنیه و این برادره عاشق این شده بعد اینکه پسر بچه هه که بهش زبان می‌رفت یاد بده با پدرش تصادف فکر کنم میکنن که پسر بچه تو اون سانحه کور میشه کسی اسم این رمان رو میدونه
رمان میوه ممنوعه
اسم دختره:ساریسا
اسم پسره:بردیا
اسم برادر ناتنیه:سام

Mahdiieh

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلاممم
من دنبال ی رمانم ک دختره توی شرکت پسره کارمیکردویک سالم بودباهم رابطه داشتن و پسره از همون اول گفته بوده دنبال رابطه کامل هست و ازدواج نمیکنه و خانواده دخترع از این رابطه چیزی نمیدونستن ی بار با بهونه با پسره و دوستاش رفته بودن شمال که داداش دختره اینارو میبینهو....اما بعد اوکی میشه با این موضوع ...رمانه انلاین بودوفقط میدونم اسم داداش دختره نیما بود.

Yamen

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
3
پسندها
0
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام من دنبال رمانی هستم که دختره توی خانواده مرفه زندگی میکنه به اجبار خانواده اش رشته پزشکی رو انتخاب میکنه با رتبه خوبی وارد دانشگاه میشه پدرش پزشک معروفی بوده مادرش آرایشگاه داشت و عمو و پدرش قرار میزارن که دختره با پسر عموش فکر کنم اسمش شهرام بود ازدواج کنه تا به وصیت پدربزرگش بهشون ارث برسه واونا بیمارستان خودشونو بسازن.دختره میره دانشگاه به شرطی که کسی نفهمه دختر پزشک معروف هست تا خودش با تلاش خودش اسم و رسم کسب کنه.وقتی وارد دانشگاه میشه جوان ترین استاد دانشگاه عاشقش میشه ولی با مشکلاتی روبه رو میشن.

ماعده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام دوستان😊
من چند سال پیش این رمان رو خوندم که دختره با یه پسری به اجبار ازدواج میکنه.
با اینکه دختر آزادی هست، اما به صورت فرمالیته با چادر جلوی پسره ظاهر میشه تا صورتش رو نبینه.
تا اینکه پسر به مهمونی دعوت میشه که دختره هم از طرف کس دیگه ای به همون مهمونی دعوته.
وقتی همدیگرو میبینن، دختره اونو میشناسه اما پسره بدون اینکه اطلاع داشته باشه اون کیه، ازش خوشش میاد.
یه روز اتفاقی چادرشاز سرش میکشه و پسره صورتش رو میبینه.
متاسفانه بقیه داستان یادم نیست فقط فکر کنم که اسم دختره نفس بود.
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید
طلایه

ماعده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام میشه بگین این رمان اسمش چیه
درباره دختری که با کل خانوادش میره مسافرت به یه روستا به اقوامشان سربزنن وفور کنم دختره اونجا نامزد کنه ولی شبونه اونجا زلزله میادوه کل خانواده دختره میمیرن فقط یه بچه کوچیک که فکرکنم پسر برادرش هست ویه پسر نوجوان ویه دختر زنده می‌مونن که مجبور میشه سرپرستی اونا رو به عهده بگیره وبرای راه یه وکیل میگیره که کارهاشو انجام بده ولی عاشق وکیلی میشه ..وکیل هم زنش رو از دست داده ویه دختر بچه داره آخرش باهم ازدواج میکنن

ماعده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقتتون بخیر خسته نباشین
من دنبال ی رمان میگردم اسم دختره رو یادم نیست
ولی دختره خیلی شر و شیطون بود با خاله و شوهر خالش زندگی میکرد
داداشش و مانان باباش رو توی تصادف از دست داده بود
ی روز توی ترافیک پشت چراغ قرمز سرشو میکنه بیرون ماشین بغلی ک شیشه هاشم دودیه رو دید میزنه بعد رو برگه مینویسه حالت خوبه؟سلام و این حرفا و میندازه داخل ماشین بغلی پسره هم جوابشو میده و دختره شمارشو مینویسه میده دختره
بعدها نمیدونم چی میشه که دختر پسره همو میبینن اشنا میشن باهم
پسره افسردگی داشته قبلا عاشق ی دختری بوده اسمش نفس بوده ولی دختره میمیره
کم کم عاشق دختره میشه ولی یبار دختره به پسره میگه دیرتر بیا خونه دختره برای داداشش ک فوت شده پیانو میزنه پسره فک میکنه دختره خیانت کرده و کلی حرف بارش میکنه...دختره برمیگرده شهرشون دانشگاهشو انتقالی میگیره و پسره میره دنبالش ب هزار زور ببخشتش...
ممنون میشم اسمشو بهم بگین
با تشکر
اگه اشتباه نکنم اسمش تمنابود.یا تمنایی برای نفس کشیدن...هردو روچک کن

ماعده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام وقتتون بخیر خسته نباشین
من دنبال ی رمان میگردم اسم دختره رو یادم نیست
ولی دختره خیلی شر و شیطون بود با خاله و شوهر خالش زندگی میکرد
داداشش و مانان باباش رو توی تصادف از دست داده بود
ی روز توی ترافیک پشت چراغ قرمز سرشو میکنه بیرون ماشین بغلی ک شیشه هاشم دودیه رو دید میزنه بعد رو برگه مینویسه حالت خوبه؟سلام و این حرفا و میندازه داخل ماشین بغلی پسره هم جوابشو میده و دختره شمارشو مینویسه میده دختره
بعدها نمیدونم چی میشه که دختر پسره همو میبینن اشنا میشن باهم
پسره افسردگی داشته قبلا عاشق ی دختری بوده اسمش نفس بوده ولی دختره میمیره
کم کم عاشق دختره میشه ولی یبار دختره به پسره میگه دیرتر بیا خونه دختره برای داداشش ک فوت شده پیانو میزنه پسره فک میکنه دختره خیانت کرده و کلی حرف بارش میکنه...دختره برمیگرده شهرشون دانشگاهشو انتقالی میگیره و پسره میره دنبالش ب هزار زور ببخشتش...
ممنون میشم اسمشو بهم بگین
با تشکر
تمنا

ماعده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام من یک رمانی رو مطالعه کردم که الان متاسفانه اسمش خاطرم نیست ممنون میشم راهنماییم کنید . پسره مذهبی بود و توی غسال خونه کار میکرد . اسم پسره امیر علی بود و فکر میکرد دختره ازش بدش میاد ... بعد از مدتی عاشقش شد و ...
عشق باطعم سادگی دو چک کن

ماعده

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
0
دست‌آوردها
1
سلام میشه بگین این رمان اسمش چیه
درباره دختری که با کل خانوادش میره مسافرت به یه روستا به اقوامشان سربزنن وفور کنم دختره اونجا نامزد کنه ولی شبونه اونجا زلزله میادوه کل خانواده دختره میمیرن فقط یه بچه کوچیک که فکرکنم پسر برادرش هست ویه پسر نوجوان ویه دختر زنده می‌مونن که مجبور میشه سرپرستی اونا رو به عهده بگیره وبرای راه یه وکیل میگیره که کارهاشو انجام بده ولی عاشق وکیلی میشه ..وکیل هم زنش رو از دست داده ویه دختر بچه داره آخرش باهم ازدواج میکنن
توروخدا اگه میدونین بگین خیلی دنبالش گشتم

بالا پایین