-
- ارسالات
- 6
-
- پسندها
- 0
-
- دستآوردها
- 1
سفر به دیار عشقمنم دنبال همین رمانم کسی میدونه اسمش چیه بگه لطفا
سفر به دیار عشقمنم دنبال همین رمانم کسی میدونه اسمش چیه بگه لطفا
رمان بخشش یا انتقامسلام من دنبال یه رمان هستم که اسم شخصیت هاش یادم نیست🥺
که یه زن و شوهری بودن که یه شب که شوهرش م*س*ت کرده بود تصادف میکنه و به زنی که حامله بوده میزنه و میمیره بعد شوهر زنه که کشته شده شرط میزاره که اگه زنه از شوهرش طلاق بگیره با اون ازدواج کنه اون رضایت میده که شوهرش از زندان آزاد کنه
و دختره برای نجات شوهرش قبول میکنه و طلاق میگیره با مرده ازدواج و مرده یه دختر کوچیک هم داره و یه زندگی معمولی داره و دختره بعدها عاشقش میشه بچه دار هم میشن
سلام من دنبال یک رمان هستم اسم شخصیتها یادم نیست موضوع داستان در مورد زن مطلقه ای هست که دختر کلاس اولش با دختر کلاس اول مرد مطلقه ای در مدرسه دعوا میکنن از این طریق باهم آشنا میشن و ازدواج میکنن ودر ادامه رمان براشون مشکلات زیادی پیش میاد مثل دزدیده شده دختره مرده توسط مادرش که معتاد هم هست وبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
بسم ایزد لایزال
سلام
نکات مهم:
سپاس
بسم ایزد لایزال
سلام
نکات مهم:
سپاس