-
- ارسالات
- 10
-
- پسندها
- 10
-
- دستآوردها
- 3
دختران زمینی پسران اسمانی رو امتحان کن فکر کنم این باشه
سلام من یه زمانی خوندم که یه بازیگر با یه دختر تصادف می کنه بعد از مدتی اینها از طریق خواهرش دب اره همو می بینند بعد طی اتفاقاتی اینا مجبور میشن باهم ازدواج کنن بعد ازدواج پسره که خیلی هم مشهوره عاشق همین دختره که زنش هست میشه ولی دختره عاشقش نیست بعد آخر رمان اینها عاشقانه باهم زندگی می کننبسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمتهایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو میدونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمانهایی که باز و صحنهدار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمانها خودداری کنید.
سپاس
رمان طلایهیه رمان دیگه ای هست چند پارت ش رو بیشتر نخواندم اگه بشه بهم بگید
یه دختر خیلی خیلی خوشگل و خوش هیکل که همه ی خاستگاراش رو رد می کنه یک خواستگار براش میاد که همه چیز تموم و باباش دیگه اون رو پسندیده برای همون دختر مجبور بهش جواب مثبت بده که پسره هم نمی خواد ازدواج کنه ولی مامانش مجبورش می کنه که ازدواج کنه اومم آها پسره هم فوتبالیست
(رمان ترانه ات میشوم )اسم پسره باراده اسم دختره ترانهسلام
دنبال رمانی هستم که.توش اسم پسره باربده و اسم دختره رو یادم میست. باربد و دختره با هم دیگه فامیلن و با هم جنگ می کنن. دختره رشته بازیگری خونده و یه نمایش تئاتر هم تو رمان انجام می ده.
رمان استاد خاص منسلام رمان فور را چند وقتی پیش خوندم حالا اسمش یادم نیست میشه کمک کنین لطفا رمان در باری دختر هست که با پسر دوست باباش ازدواج میکنه و این پسر استادش هم هست که توی کلاس هاش خیلی جدی هست و از دختره میخواد در باری زدواجش با اون کسی باید چیزی نه دونه