• کاربران گرامی انجمن مجهز به سیستم تشخیص مولتی اکانت می باشد چنانچه مولتی اکانت دارید سریعا به خصوصی مدیریت کل مراجعه کنید اگر نه اکانت مولتی شما بن و اخطار جدی و همیشگی خواهید گرفت!

Esrely

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
7
پسندها
5
دست‌آوردها
3
سلام ممنون از سایت خوبتون 💫
من به دنبال رمانی هستم که اونو خیلی وقت پیش خونده بودم داستانش اینطوری بود که یه دختر بود از طرف نامزدش و خانوادش طرد شده بود به دلیل پاپوشی که براش درست کردن فکر کنم اسم دختره الینا بود و اسم پسره یا کورش بود یا کیارش .. دختره بعد از یه مدتی با این پسره اشنا میشه و یه اکیپ نوازندگی داشتن بعد از یه مدتی خانواده ی دختره میفهمن که اشتباه کردن و با دختره اشتی میکنن و باز دختره و به زور شوهر میدن بعد از چند سال خلافکار ها شوهر دختره رو میکشن و اون بر میگرده پیش خواهرش و با همین کورش ازدواج میکنه ممنون میشم اسم این رمان رو بگین

انجمن رمان دانلود رمان تایپ رمان دانلود pdf کتاب

melisa0099

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
28
پسندها
33
دست‌آوردها
13
سلام به دوستان گرامی
من دنبال یه رمان خیلی خیلی طنز و خوب می گردم کسی می تونه کمکم کنه

• ایول
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sara

melisa0099

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
28
پسندها
33
دست‌آوردها
13
و یه رمان می خوام که پسره خیلی خیلی مغرور باشه ولی وقتی عاشق دختره شد نمی دونم چه جوری بگم خیلی مواضبش باشه و دیگه جون شم فداش کنه
اگه دارید ممنون می شم بگید

Sara

کاربر رمان فور
کاربر رمان فور
سطح
4

ارسالات
9,789
پسندها
17,977
دست‌آوردها
143
مدال‌ها
4
و یه رمان می خوام که پسره خیلی خیلی مغرور باشه ولی وقتی عاشق دختره شد نمی دونم چه جوری بگم خیلی مواضبش باشه و دیگه جون شم فداش کنه
اگه دارید ممنون می شم بگید
خب فکر کنم تو تاپیک اشتباهی درخواست همچین رمانی رو کردید
شما تو تاپیک زیر ذکر کنی چه نوع ژانر رمانی رو میخوایید دوستان حتما کمکتون می‌‌کنند

Sara

کاربر رمان فور
کاربر رمان فور
سطح
4

ارسالات
9,789
پسندها
17,977
دست‌آوردها
143
مدال‌ها
4
سلام به دوستان گرامی
من دنبال یه رمان خیلی خیلی طنز و خوب می گردم کسی می تونه کمکم کنه
خب فکر کنم تو تاپیک اشتباهی درخواست همچین رمانی رو کردید
شما تو تاپیک زیر ذکر کنی چه نوع ژانر رمانی رو میخوایید دوستان حتما کمکتون می‌‌کنند

Sara

کاربر رمان فور
کاربر رمان فور
سطح
4

ارسالات
9,789
پسندها
17,977
دست‌آوردها
143
مدال‌ها
4
سلام من یه رمانی خوندم قبلا داستانش درمورد دختری بود که با یه پسری دوست بود و میخواستن باهم ازدواج کنن ولی خانواده پسره راضی نمیشدن بیان خواستگاری چون پسر بزرگشون هنوز ازدواج نکرده دختره هم مجبور میشه با خاستگاری که میاد ازدواج کنه بعدا متوجه میشه که خواستگار همون برادر این پسره س اسمش رو یادم نمیاد لطفا بگین
اسم رمان همسایه‌ست
مارال،علی و حامد اسم شخصیتاش هستن

Mkh1381

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
1
دست‌آوردها
1
بسم ایزد لایزال
سلام
کاربران عزیز اگر رمانی هست که اسمش رو فراموش کردید و فقط قسمت‌هایی ازش در خاطرتون هست اینجا درجش کنید تا دوستان اگر اسمش رو می‌دونستند ذکرش کنند.
نکات مهم:
۱_ از پرسش اسم رمان‌هایی که باز و صحنه‌دار هستند جدا بپرهیزید چون بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد!
۲_ اگر پاسختون داده نشد یا اشتباه پاسخ دادند لطفا از تأکید زیاد بپرهیزید کمی بگذره جوابتون داده میشه.
۳_ از ایجاد تاپیک جداگانه برای پرسش اسم رمان، یا نظر دهی راجع به رمان‌ها خودداری کنید.
سپاس
سلام من دنبال یه رمان هستم که اسم شخصیت دختر آیلین یا آیلین بود و پسره باربد یه خواهرم داشت باربد دختره توسط عمه اش و دخترش به باربد فروخته میشه و اونم اون خدمتکار میکنه ولی هی اذیتش میکنه بعد تو ی باغ یه فضایی هستش که هیچکس اجازه نداره بره ولی دختره میره اونجا و مادرشو پیدا میکنه

• ایول

Mobina2465

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
1
پسندها
1
دست‌آوردها
1
سلام
من چند وقت پیش رمامی رو خوندم ک اسمشو یادم نیس الان ولی اسم پسره طاها بود و وانمود میکرد ک مسلمونه و همسرش از مسیحی بودنش خبر نداشت. اسمش تو مذهب خودشون یه چیز دیگه بود که یادم نیس و بعد مدتها ک همسرش این موضوع رو فهمید از هم جدا شدن ولی بچه داشتن و بچه ناقص به دنیا اومد و کلی اتفاق دیگه افتاد تا اینکه آخرش پسره به خاطر دختره مسلمون شد
اگر کسی اسم این رمان رویدونه بهم بگه ممنون میشم❤

• ایول

ستاره

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
4
پسندها
7
دست‌آوردها
3
سلام من یه رمانی چند سال پیش خونده بودم اسم دختره نازنین بوده و وقتی بچه بوده والدینش میمیرن و پیش مادربزرگش در شیراز زندگی میکنه
و عاشق پسر عموش که اسمش علی هست میشه
لطفا اسم این رمان بهم بگینMer

sara queen

تازه وارد
کاربر رمان فور
سطح
0

ارسالات
6
پسندها
5